Mukana viimeisellä matkalla jo vuodesta 1945

09 6129 890

Kokonaisvaltaista hautauspalvelua Helsingissä

Hoidamme kaikki hautausjärjestelyt puolestasi

Läheisen poismeno tuo suuren surun, jonka keskellä pitäisi hoitaa monenlaisia käytännön toimia. Hautaustoimisto Armas Borg & Co Oy auttaa läheisensä menettäneitä omaisia huolehtimalla kaikista hautaukseen liittyvistä järjestelyistä. Käynti toimistollamme Helsingissä on vaivattomin tapa aloittaa hautajaisten suunnittelu.

Hautauspalvelut toiveita kunnioittaen

Meiltä saat kaikki tarvittavat hautauspalvelut vaivattomasti yhdestä paikasta. Yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme ja laajan yhteistyöverkostomme kanssa toteutamme kauniit, vainajan muistoa kunnioittavat hautajaiset. Tarjoamme neuvoja ja suunnitteluapua kaikissa hautaukseen liittyvissä käytännön järjestelyissä.

Arkut, uurnat ja hautamuistomerkit

Hautaustoimistossamme on laaja valikoima arkkuja ja uurnia. Hautakivet ja hautamuistomerkit ovat myös saatavilla kauttamme. Meiltä saat myös kauniit arkkulaitteet ja surusidonnat.

Suomen Hautaustoimistojen Liiton jäsen

Kuulumme Suomen Hautaustoimistojen Liittoon, ja olemme sitoutuneita noudattamaan hyviä kauppatapoja sekä hautausalan eurooppalaisia eettisiä ohjeita. Kehitämme ammattitaitoamme jatkuvasti, jotta asiakaspalvelumme on jatkossakin korkeatasoista.

Surun kohdatessa ota yhteyttä ja tule käymään hautaustoimistossamme.